sâmbătă, 18 aprilie 2015

Inchiriere cladire de patrimoniu national

Tin Imobiliare are placerea de a va oferi, in exclusivitate, spre inchiriere o cladire cu multa distinctie in mileniul III, in zona ultracentrala, in inima centrului istoric al capitalei.
Construita in 1895, in suprafata de 800 mp, din care 500 mp utili, a fost restaurata integral in 2008, consolidata, renovata si este dispusa pe 5 nivele:
- subsol -  compartimentat in 3 incaperi, mobilate ultramodern.
- demisol -  receptie mare + 3 camere + bucatarie + toaleta + hol + garaj.
- parter -  receptie mare + 4 camere + baie + hol + toaleta.
- etaj -  receptie mare + 3 camere + bucatarie + baie + hol + toaleta.
- masarda -  receptie + 2 camere + hol + toaleta.
Cladirea  situata aproape de Metroul de la Piata Universitatii, face parte din patrimoniul Bucurestiului, gratie elementelor de arhitectura, care au fost 100% restaurate in 2008. Dintre aceste elemente, la loc de cinste se situeaza cele 4 sobe Meissen (sobe din ceramica de portelan), parchetul original care decoreaza cele 3 sali de primire aflate la parterul cladirii, precum si stucaturile tavanelor, stucaturile de deasupra usilor de la parter si usile pictate.
Picturile nu sunt doar simple piese de arhitectura, ci adeverate opere de arta ale Bucurestiului. Cinci dintre plafoanele casei sunt pictate, iar stucaturile lor sunt cele originale.
De pilda, camera aflata la demisol este pictata de catre o echipa de artisti coordonati de maestrul Stefan Luchian. Doua medalioane sunt pictate de catre Luchian insusi.
La parter, una dintre cele 3 sali de oaspeti este pictate de o echipa de artisti din Austria, in timp ce holul de la parter si celelalte doua sali sunt pictate de catre artisti italieni.
Renovarea din 2008 a pastrat absolut toate elementele istorice si arhitectonice ale casei. In schimb, modernul a ocupat un loc discret, menit sa sporeasca functionalitatea si confortul cladirii.
Tehnologiile generatiei noastre ofera cladirii un sistem de supraveghere performant, alarma impotriva incendiilor si a efractiilor, climatizare integrala, instalatii electrice si sanitare, retea de Internet, telefonie si sistem de sonorizare al cladirii.
Cladirea se preteaza foarte bine pentru activitati de mare prestanta si importanta cum ar fi: ambasade, consulate, cazinouri, sedii case de avocatura, sedii de corporatii, restaurante, etc.

Pret inchiriere  cladire 15.000 euro/luna.

Dan Prinichir
0754.242.224
























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu