joi, 23 octombrie 2014

INCHIRIERE BIROURI VICTORIEI 5 CAMERE ULTRA LUX

Inchiriere spatiu birouri 4 - 5 camere in zona Calea Victoriei – Hotel Radisson

Aveti oportunitatea de a inchiria  un spatiu de birouri exclusivist, finisat in conditii de lux si situat in inima Capitalei - Calea Victoriei, chiar langa hotelurile Hilton si Radisson!
Apartamentul are o suprafata utila de aprox. 160 mp si este situat la etajul intai al unei superbe cladiri interbelice. Este decomandat si include 4 camere camere, o zona de asteptare, doua grupuri sanitare, o mica bucatarie si un balcon. In plus, veti beneficia de multiple spatii de depozitare. Apartamentul este complet amenajat si mobilat pentru birouri si poate fi inchiriat cu intregul mobilier prezentat in fotografii.
Inca de cand veti trece de pragul acestui elegant spatiu de birouri, veti fi impresionati de liniile moderne, curate, finisajele de lux si atmosfera aerisita. In holul de intrare se gaseste o zona de asteptare confortabila. Tot aici este si biroul de receptie. Dincolo de un perete din sticla este amenajata o sala de sedinte extreme de luminoasa. Doua dintre camere sunt dedicate birourilor individuale. Acestea sunt spatioase, luminoase si includ piese ultramoderne de mobilier. O alta camera cuprinde 3 posturi de lucru complet echipate. 2 alte posturi de lucru au fost amenajate in apropierea birourilor individuale.
Apartamentul dispune de o bucatarie mica, complet utilata. Grupurile sanitare sunt finiste impecabil, fiind folosite materiale de cea mai buna calitate. Alte dotari de lux ale spatiului de birouri sunt: lustre din sticla de Murano, usi interioare din sticla cu rama de inox, tapet elegant, parchet din lemn stratificat, sistem de sonorizare, tamplarie exterioara din lemn cu geam termopan.
Confortul termic este asigurat de centrala termica, instalatia de aer conditionat (chiller) si ferestrele de tip termopan. Sistemul de alarma, interfonul si usa metalica sporesc securitatea. Spatiul are propria retea de date, server dedicat, conexiune stabila la internet, printer etc.  
Imobilul este situat intr-una dintre cele mai elegante zone ale Capitalei - Calea Victoriei, chiar langa Ateneul Roman si MNAR. Va veti invecina cu hoteluri de lux (Radisson, Hilton), magazine selecte, restaurante si cafenele, sali fitness exclusiviste, sedii de ambasade, muzee si cladiri de patrimoniu, spatii verzi, sedii bancare. 
Spatiul oferit spre inchiriere este ideal pentru un birou de protocol, sala de intalniri, birou privat, consulat onorific etc.
Acesta poate fi inchiriat imediat complet mobilat si utilat pentru o chirie lunara de 1999 euro

Dan Prinichir
0754.242.224

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu